Over Privatklinik Neuss

Over Privatklinik Neuss

Privatklinik Neuss is een luxueuze privékliniek met een uitstekende reputatie

Privatklinik Neuss is een kleine privé-kliniek die zich heeft gespecialiseerd in orthopedische en neurochirurgische ingrepen. Privatklinik Neuss onderscheidt zich door hoogwaardige medische verzorging, persoonlijke verpleegkundige zorg en een comfortabel verblijf in een luxueuze omgeving. In onze kliniek wordt er alles aan gedaan dat de patiënt de voor hem of haar beste zorg ontvangt. Onze organisatiestructuur is erop gericht om het verblijf van de patiënt zo aangenaam mogelijk te maken.

De excellente medische en verpleegkundige zorg zorgt ervoor dat onze patiënten zo snel mogelijk gezond het ziekenhuis weer kunnen verlaten. In het klanttevredenheidsonderzoek van AOK Rheinland / Hamburg staat Privatklinik Neuss dan ook op nummer 1 als beste kliniek van het Rijnland. Lees hier meer over het klanttevredenheidsonderzoek.

Kortom, u kunt van Privatklinik Neuss verwachten:

  • Hoge kwaliteit zorg: behandeling door specialisten met jarenlange ervaring in de afzonderlijke operatiemethodes en uitstekende reputatie
  • Persoonlijke zorg en grote flexibiliteit
  • Verblijf in een luxueuze omgeving
  • Korte wachttijden

Privatklinik Neuss bevindt zich niet ver van de Nederlandse grens. Vanuit Venlo is het ongeveer 55 km naar Neuss en Arnhem ligt circa 140 km van Neuss vandaan.

Dochteronderneming van het academische ziekenhuis van de universiteit van Düsseldorf

Privatklinik Neuss bevindt zich in hetzelfde gebouw als de Rheintor Klinik. Tussen de twee klinieken bestaat een intensief contact. Bovendien werken ze nauw samen met de hoofdvestiging, de Städtischen Kliniken Neuss- Lukaskrankenhaus. Het Lukaskrankenhaus dat op circa 2 km afstand ligt, is een academisch ziekenhuis van de universiteit van Düsseldorf.