Informatie voor patienten

Over Privatklinik Neuss

Privatklinik Neuss is onderscheidend in kwaliteit en comfort

Privatklinik Neuss onderscheidt zich naast de excellente kwaliteit van de medische zorg door de hoge comfortstandaard. De patiëntenkamers lijken meer op luxueuze hotelkamers dan op de gebruikelijke ziekenhuiskamers. We weten dat deze aangename sfeer een positief effect heeft op het genezingsproces van onze patiënten.

Zorgideaal en wellness

Het welzijn van de patiënten -zowel het fysieke als mentale- staat in het middelpunt. Met grote betrokkenheid wijden wij ons aan een moderne allesomvattende zorg. Het is voor ons vanzelfsprekend om naast de actieve ondersteuning van het genezingsproces, u ook advies te geven over de mogelijkheden die uw gezondheid bevorderen.

U kunt zich bij ons tegen een kleine bijbetaling ook laten verwennen. We bieden u niet alleen hot-stone-massages en Thalassotherapie, maar nog veel meer.

Korte wachttijden

Na indicatiestelling kan -indien gewenst- de operatie op zeer korte termijn plaatsvinden. Bij verruit de meest patiënten (circa 95%) kan binnen twee weken na indicatiestelling de operatie worden uitgevoerd. Privatklinik Neuss kan echter pas de operatie inplannen wanneer zeker is dat de operatie noodzakelijk en mogelijk is en een bevestiging van de patiënt is ontvangen. Om te kunnen vaststellen dat de operatie noodzakelijk en mogelijk is heeft Privatklinik Neuss van uw (huis)arts bepaalde medische gegevens en informatie nodig.

Tevredenheid en referenties

Dag en nacht zorgen onze vakkundige en vriendelijke medewerkers ervoor dat u zich medisch en verpleegkundig goed verzorgd voelt, aangevuld met extra services.

De door ons behandelde patiënten zijn tevreden patiënten. In het klanttevredenheidsonderzoek van AOK Rheinland / Hamburg staat Privatklinik Neuss dan ook op nummer 1 als beste kliniek van het Rijnland. Lees hier meer over het klanttevredenheidsonderzoek.

Persoonlijke ervaringen kunt u ook in het Duits lezen op de onafhankelijke website klinikbewertungen.de onder Rheintor Klinik. PrivatKlinik Neuss valt bij deze website, net als bij het klanttevredenheidsonderzoek, onder Rheintor Klinik omdat Privatklinik Neuss zich in hetzelfde gebouw als de Rheintor Klinik bevindt en gedeeltelijk gebruik maakt van diens (ondersteunende) diensten. De twee klinieken zijn dochterondernemingen van de Städtischen Kliniken Neuss- Lukaskrankenhaus, een academisch ziekenhuis van de universiteit van Düsseldorf.