Informatie voor bezoekers

Over Privatklinik Neuss

Flexibele bezoek en verblijfsmogelijken

Bezoekers zijn welkome gasten in onze kliniek want sociale contacten zijn van groot belang voor een optimaal genezingsproces. Voel u thuis in een moderne, luxueuze aangename lounge-atmosfeer die u uitnodigt voor ontspannen conversaties. Begeleidende personen zijn in onze patiëntenkamers hartelijk welkom. Het is ook mogelijk hier te overnachten. We bieden deze gasten dezelfde faciliteiten voor € 100 per overnachting.

Voor bezoekers van patiënten van Privatklinik Neuss zijn er ruime bezoekuren. Op maandag tot en met vrijdag zijn vrienden en familie welkom tussen 7 uur ‘s ochtends en 8 uur ‘s avonds en in het weekend van 8 uur ‘s ochtends en 8 uur ‘s avonds.

Gratis parkeermogelijkheden

Voor bezoekers van onze patiënten zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar in de tegenoverliggende parkeergarage.

Hier kan een gedetailleerde routebeschrijving worden gedownload.

Vrije tijdsbesteding in omgeving van Privatklinik Neuss

Privatklinik Neuss bevindt zich direct in het centrum en aan de haven van Neuss. U kunt gezellig winkelen te midden van historische bezienswaardigheden. In de nabije omgeving mag u ook het buitengewone openluchtmuseum “Museuminsel Hombroich” en de talkrijke kastelen niet missen. Aan de overkant van de Rijn lokt de stad Düsseldorf met historische en moderne architectuur evenals een veelzijdige lifestyle- en cultuuraanbod. Ook 30 km stroomafwaarts nodigt de domstad Keulen u uit voor een bezoek.