Faciliteiten

Over Privatklinik Neuss

Hoogwaardige hotelsfeer

Onze patiënten worden in luxueuze, modern ingerichte eenpersoonskamers ondergebracht. Iedere kamer heeft een eigen badkamer. Het is, na afspraak, ook mogelijk dat nog een begeleidend persoon in de kamer van de patiënt wordt ondergebracht. Vanzelfsprekend is het gebouw aangepast aan gehandicapten. Alle kamers hebben een balkon. De smaakvolle inrichting met zithoek en schrijftafel zorgt voor een hoogwaardige hotelsfeer. De fruitmand als kleine welkomstgroet en de verse bloemen onderstrepen deze vriendelijke indruk.

In iedere eenpersoonskamer bevinden zich bovendien een flatscreen tv, koelkast en kluis. Telefoon- en internetaansluiting zijn beschikbaar. De airconditioning, zonneschermen en vloerverwarming zorgen voor een aangename temperatuur in de zomer en in de winter.

Vriendelijke, vakkundige en persoonlijke zorg

De patiënten worden in onze kliniek door vriendelijk en vakkundig verpleegpersoneel verzorgd. Het personeel zorgt de gehele dag voor uw welzijn. U wordt individueel verzorgd en hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke wensen van iedere patiënt. Het gehele verblijf in onze kliniek - vanaf de opname tot het ontslag - wordt in overleg met de patiënt georganiseerd. Indien de wens bestaat, kan ook bij de keuze van een geschikte vervolgbehandeling worden geholpen en een revalidatiecentrum voor u worden gezocht.

Natuurlijk doen we verder alles om het onze patiënten zo veel mogelijk naar hun zin te maken. Vriendelijk servicepersoneel wikkelt de kleine zaken voor u af en bemiddelt in andere dienstverleningen (bijvoorbeeld een kapper).

Reeds tijdens het verblijf in het ziekenhuis worden onze patiënten door fysiotherapeuten begeleid. Door individueel samengestelde therapieën wordt een snelle genezing ondersteund. Voor een optimale ontspanning worden tegen bijbetaling wellnessbehandelingen, zoals de hot-stone-massage en Thalassotherpie aangeboden.

Over Privatklinik Neuss
Over Privatklinik Neuss

Omgeving Privatklinik Neuss

Privatklinik Neuss bevindt zich in het centrum van Neuss, direct aan de Rijnhaven. Neuss als oude Romeinse stad biedt zijn bezoekers historische flair en Rijnlandse charme. Aan de andere kant van de Rijn lokt Düsseldorf met zijn talrijke bezienswaardigheden, moderne sfeer en veelzijdig lifestyle aanbod. De metropool Keulen, die niet alleen cultureel veel te bieden heeft ligt, ook slechts 30 kilometer van Neuss vandaan.